2016

Året har börjat lugnare än förra året, som tur är. Tid för tankar och planer. Just nu jobbar jag med två pjäser till Moomsteatern. Kaspar Hauser ska ha premiär i 5 mars och ska spelas för barn. Drömspel ska ha premiär i början av juli i Cardiff. I samarbete med Peller Öhlund och Nina Jämth.

Musikalen för Malmö Opera har fått ett namn, ”Jag blir nog aldrig bjuden dit igen”. Den handlar om Göthe och Karl-Gerhard och Sverige kanske första regnbågsfamilj. Version 1 är klar sedan länge, nu stundar readings och work-shop och omskrivningar. Dessutom skriver jag arren. Premiär februari 2017.

Camera, musikalen om Ingrid Bergman rullar vidare. Det blir en reading till i början av juni på Spira i Jönköping. Mer nyheter kommer efter hand.

Hösten har mycket av tiden gått till att på rekordfart skriva Doria, tillsammans med Ola Hörling. En musikal utifrån Oscar Wildes bok Dorian Greys porträtt, där vi vänt på nästan alla könen och förflyttat allt till nutid och en modevärld. Beställd av Lunds Dans och Musikalgymnasium i Lund.